Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Felanmälan

Om något är fel i din lägenhet eller i huset du bor i kan du göra en felanmälan genom att logga in på Mina sidor eller ringa kundservice.

Husvärd fixar duschslang hos hyresgäst

Anmäl fel

När du upptäcker ett fel anmäler du det enkelt till oss genom att logga in på Mina sidor. Du kan också ringa till kundservice, 0770-814 814, för att göra en felanmälan.

Ärendet registreras och våra husvärdar och reparatörer bokar en tid med dig för att åtgärda felet. För vissa typer av fel kan vi behöva beställa reservdelar eller be en extern reparatör om hjälp. Du kan enkelt följa ditt ärende på Mina sidor.

Akuta fel

Om ett fel kan innebära risk för personskada eller skada på fastigheten betraktas det som akut. Då ska du genast anmäla felet till kundservice. När kundservice är stängt ringer du fastighetsjouren på telefonnummer 08-656 19 90.

Stockholms stads felanmälan

Om du vill anmäla fel på Stockholms trafik eller utemiljö, till exempel nedskräpning, trasig gatubelysning, eller lämna synpunkter på snöröjning använder du stadens webb eller app.

 

Akuta fel

Om felet kan innebära risk för personskada eller skada på fastigheten betraktas det som akut. Då ska du genast vända dig till kundservice så att felet kan åtgärdas direkt. När det är uppstår ett akut fel och kundservice har stängt ringer du fastighetsjouren.

Åtgärda felet själv

Åtgärda felet själv

Många fel i din lägenhet kan du lösa själv. Här finns information och filmer om hur du bland annat byter säkring och rensar avlopp i dusch och handfat.