Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Renovera ditt hem

Du som bor hos oss har rätt att med olika tidsintervaller få lägenhetsunderhåll som ingår i hyran. Underhållserbjudandet landar i din brevlåda i januari varje år. Du kan också när du vill beställa t ex en säkerhetsdörr, nya köksluckor eller ett parkettgolv ur vårt tillvalsutbud.

Familjebostäder och Hyresgästföreningen har ett avtal om hur ofta våra hyresgäster har rätt att få underhåll som ingår i hyran (HLU). Det gör att du med olika tidsintervall kan få till exempel ny kyl och frys, ny tapet i vardagsrummet eller målat i köket. Du kan välja att vänta med en åtgärd och istället få en rabatt på hyran, och du har rätt att mot en engångskostnad få lägenhetsunderhållet utfört tidigare.

Du har också möjlighet att välja produkter från vårt tillvalsutbud. Vilka tillval som är möjliga i våra lägenheter kan variera. Våra handläggare kan bekräfta vilka tillval som är möjliga i just din lägenhet.

Renovera köket

Är det dags att snygga till i köket, byta spis eller kanske beställa helt nya luckor, fläkt och bänkbelysning?

Vardagsrum med tapet

Målning och tapetsering ingår i hyran med ett intervall på 15 år. Vid målning och tapetsering av ett rum ingår också målning av tak och lister. Du väljer färg och tapet ur vårt standardsortiment.

Parkettgolv

Du väljer om du vill lägga nytt golv i hela lägenheten eller bara i utvalda rum. Du kan välja linoleum-, parkett- eller klickgolv. Parkett är möjligt att lägga in i vardagsrum och sovrum.

Namnskylt på lägenhetsdörr.

Du kan göra ditt boende tryggare genom att välja säkerhetsdörr, gallergrind, eller lås till dina fönster från vårt tillvalsutbud.