Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Beställ nytt golv

Du väljer om du vill lägga nytt golv i hela lägenheten eller bara i utvalda rum. Du kan välja linoleum-, parkett- eller klickgolv. Parkett är möjligt att lägga in i vardagsrum och sovrum.

Parkettgolv

Så här beställer du nytt golv

Kontakta kundservice och be om en beställningsblankett för nytt golv. På blanketten framgår hur mycket det kommer kosta. Du kan se golvprover på våra besökskontor innan du bestämmer dig.

Nytt golv i köket

I köket kan du lägga in linoleumgolv eller linoleum marmoleum. Om du har diskmaskin i köket behöver den tas bort innan det nya golvet läggs in. Du kan välja att själv anlita en rörmokare eller så kan vi hjälpa dig mot en kostnad om 3000 kr.

Parkettgolv

Lägg in ett parkettgolv i vardagsrum eller i sovrum. Välj mellan ask- och ekparkett.

Rutigt linoleumgolv

Linoleum marmoleum modular är miljövänliga linoleumplattor som du kan lägga in i hall och kök. Du kombinerar vit och en annan färg så att det bildas ett rutmönster.

Linoleumgolv

Linoleum är ett slitstarkt miljövänligt golv som läggs som hel matta. Marmoleum Decibel 3.0 minskar också stegljud lite grann. Välj mellan flera olika färger och nyanser.