Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Målning och tapetsering

Målning och tapetsering ingår i hyran med ett intervall på 15 år. Vid målning och tapetsering av ett rum ingår också målning av tak och lister. Du väljer färg och tapet ur vårt standardsortiment.

Vardagsrum med tapet

Ny tapet

Välj tapet ur våra tapetkollektioner Borosan 2017 från Boråstapeter eller Living@Home Paper från Flügger. Tapetkollektionerna hittar du via länkarna nedan, i tapetböcker på våra besökskontor eller i de tapetböcker som målaren har med sig.

Vill du ha en annan tapet än den som ingår i vårt standardutbud kontaktar du i god tid målaren för att få prisuppgift och göra beställning. Kontaktuppgifter till målerifirman som kommer att måla och tapetsera hemma hos dig ser du på den beställningsbekräftelse som du får från oss.

Grågrön tapet med vitt mönster av kvistar med körsbärsblommor

Flüggers papperstapeter Living@Home erbjuder ett brett omfång av blommor och blad, geometriska mönster och kompletterande enfärgade tapeter i avvägda färgställningar. Kontrollera att Living@Home Paper är förvalt under Tapetkollektioner.

tapet

Boråstapeters Borosan 2017 täcker in många stilar för att passa alla typer av rum. Tapetmönster i olika färger och stilar som har ett klassiskt med ändå modernt uttryck.

Sätt färg på hemmet

Är det dags att måla om köket? I vår kulörguide kan du se våra färger och få inspiration.