Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Så här beställer du underhåll

I januari varje år får du ett underhållserbjudande från oss. Du kan då välja att beställa tapetsering och målning, ny kyl/frys eller ny spis. Våra tillvalsprodukter, t ex säkerhetsdörr kan du beställa när du vill under året.

1. Kryssa för önskade åtgärder i erbjudandeblanketten. Där framgår vilket år underhållet ingår i hyran och vad det kostar om du vill tidigarelägga underhåll och beställa redan idag.

2. Välj hur du vill att det ska se ut hemma hos dig. Färger och tapeter kan vara bra att se i verkligheten, i måleributik eller i tapetböcker som målaren har med sig till dig. Golv, tapeter och köksluckor kan du se på våra besökskontor.

3. Om du vill beställa tillval kontaktar du kundservice. Vilka tillval som är möjliga i våra lägenheter kan variera. Våra handläggare kan bekräfta vilka tillval som är möjliga i just din lägenhet. Du får sedan en separat beställningsblankett för tillvalen.

4. Du får en bekräftelse på att din beställning skickats vidare till leverantören. Kostnader för tidigareläggning och eventuella extraarbeten kommer på faktura när arbetet är utfört. Tillvalskostnaden läggs på hyran när tillvalet är på plats i din lägenhet.

5. Leverantören kontaktar dig för att boka tid. Eftersom det är många som vill få målat och tapetserat utförs arbeten till och med oktober och det kan dröja flera månader innan målaren kontaktar dig för att boka tid.

6. Våra hantverkare utför arbetet och du får ett vackrare hem.