Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Tvättmaskin och diskmaskin

Du beställer först framdragning av el och vatten av oss mot kostnad. Själva tvättmaskinen och diskmaskinen samt installation av dessa beställer du själv från valfri leverantör.

Tvättmaskin och diskmaskin

Tvättmaskin i badrummet

Om du vill kunna tvätta i lägenheten och det finns plats i badrummet för en tvättmaskin beställer du först framdragning av el och vatten av oss. Det är ett tillval som kostar 16 kr/månad för el och och 16 kr/månad för vatten. Dessa kostnader läggs på hyran permanent. Tvättmaskinen och installationen av den köper du själv av valfri leverantör. Det är viktigt att installationen görs på ett fackmannamässigt sätt.

Om du vill ta bort tvättmaskinen när du flyttar ska avloppet sättas igen. Då kontaktar du kundservice.

Diskmaskin i köket

Om du vill ha diskmaskin i köket beställer du framdragning av el och vatten av oss. Det är ett tillval som kostar 16 kr/månad för el och och 16 kr/månad för vatten. Dessa kostnader läggs på hyran permanent. Diskmaskinen och installationen av den köper du själv från valfri leverantör. Det är viktigt att installationen görs på ett fackmannamässigt sätt.

Om du behöver ta bort köksskåp ansvarar du själv för bortmontering och för att skåpet sätts tillbaka innan du flyttar från lägenheten.