Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Kundtidning

Familjär är tidningen som går ut till Familjebostäders hyresgäster tre gånger om året.

I Familjär kan du läsa aktuella nyheter eller trivsamma reportage från våra bostadsområden. Hör gärna av dig med synpunkter eller om du har tips på något som händer där du bor. Tipsa på familjar@familjebostader.com

Gamla nummer

Här på webben hittar du våra senaste nummer av Familjär. Är du intresserad av att ta del av äldre nummer är du varmt välkommen att mejla oss på adressen ovan!

December 2020

Självkörande bilar, minskat matsvinn och nybyggda lägenheter redo för inflytt. Vi reder ut begreppet "mobilitet", förvandlar matrester till nya fräscha rätter och hälsar på Lena i Hökarängen.

Höst 2019

I det här numret kikar vi närmre på stadens nya signaturhus - Stockholmshusen. Familjebostäder bygger många nya hyresrätter och däribland Stockholmshus. I våras flyttade det första hyresgästerna in i Säterhöjden / Rågsved, vi har varit där och mött några av dem.

Vår 2019

Visste du att Familjebostäder har studentlägenheter? Vi har hälsat på ett par av våra studenter som bor i det gamla Kabelverket i Älvsjö. Våra ungdomar och studenter är framtiden därför kommer vi att bygga ännu fler studentlägenheter framåt.