Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Sol, sommar, semester

Äntligen är den ljusaste av årstider här. Ha en riktigt skön sommar – utan tråkiga överraskningar.

Personer som äter melon och jordgubbar vid ett bord utomhus en sommarkväll

Sommaren är omtyckt, men tyvärr även av inbrottstjuvar. Håll gärna koll i huset tillsammans med grannarna, hjälp varandra att vattna blommor och ta in posten.

  • Se till att fönster, balkongdörr och port är stängda ordentligt när du går hemifrån. Du som bor nära marken bör inte sova med balkongdörr eller fönster öppna.
  • Ska du resa bort? Tänk på att inte berätta det på telefonsvarare eller sociala medier. Töm kylskåp och fruktskålar på sådant som blir dåligt och kom ihåg att ta ut soporna.
  • Se till att du har en riktig hemförsäkring som täcker inbrott, brand och vattenskador. I vissa försäkringar ingår ett reseskydd. Kolla med ditt försäkringsbolag vad som gäller.

Vi presenterar oss alltid

Om du känner dig misstänksam när någon ringer på ska du be om legitimation. Du kan ringa kundservice för att kolla om en person kommer från oss. Vi aviserar alltid våra besök i förväg (via sms eller brev), och vi bär kläder med Familjebostäders logotyp.

Öppet som vanligt

Kundservice har öppet som vanligt för att svara på dina frågor. Och på Mina sidor kan du när som helst göra en felanmälan och se status på ditt ärende. Under semesterveckorna kan det dock ta lite längre tid än vanligt innan fel som inte är så brådskande är åtgärdade. Tack för ditt tålamod!

På Mina sidor kan du se dina hyresavier och OCR-nummer. Den här sommaren kommer det en avi varje månad.