Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Sommar i Stockholm

Det finns många härliga saker att hitta på i vår fina huvudstad! Bad, muséer och fin natur som du når med kollektivtrafiken.

Sommar i Stockholm

Vill du svalka dig i värmen finns det både utomhusbassänger, strandbad och plaskdammar för de minsta. Det finns också många parker som passar för en picknick och längtar du efter lite vildare natur så finns det flera naturreservat i närheten.

Du som är sugen på lite kultur har flera muséer att välja mellan och flera har fri entré. Hela sommaren spelar Parkteatern föreställningar i olika parker runt om i staden. Det är alltid gratis, men tänk på att det kan vara bra att komma i god tid för att få en bra plats.

För att avsluta sommaren på bästa möjliga vis anordnar Stockholms Filmfestival gratis sommarbio i Rålambshovsparken 14-18 augusti där man under fem kvällar kommer att kunna njuta av några filmfestivalfavoriter. Perfekt för dig som vill umgås med nära och kära eller kompisgänget!