Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Tack för alla svar!

3 841 hyresgäster svarade på årets hyresgästenkät - ett stort, stort tack för att ni tog er tid att berätta för oss vad som är bra och dåligt med att bo hos oss!

Illustration av en person med kort mörkt hår och mörkgrön reflexväst med FB-logga och som bär på enkäter.

Illustration: Li Rosén Zobec

I hyresgästenkäten ställer vi frågor om vår service och om lägenheten, allmänna utrymmen och gårdar. I svaren kan vi se att det som engagerar allra mest är frågor som rör utemiljö, städning, källarutrymmen, sophantering och tvättstugor. De här områdena kommer vi att titta extra på när vi nu ska ta fram en plan för åtgärder.

– Vi tittar dels på vad vi ska jobba övergripande med i alla våra områden, dels vilka saker som är specifika för ett visst område eller en viss fastighet, säger Lars Nylund, fastighetschef. Nu analyserar vi årets svar, och senare under hösten kommer vi i portnyheterna och här på webben att berätta mer vad som kommer att göras i olika områden.

Om enkäten

Hyresgästenkäten utförs av Aktiv Bo och alla svar är anonyma. Ungefär hälften av våra hyresgäster fick enkäten som pågick under perioden 8 maj-19 juni.