Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Anmäl dig till årets sommaraktiviteter

Vi vill bidra till att barn och ungdomar får en rolig och spännande sommar på hemmaplan. Därför satsar Familjebostäder, Stockholmshem, Svenska Bostäder och Stadsholmen på sommaraktiviteter för alla barn och ungdomar som bor hos oss.

Anmäl dig till årets sommaraktiviteter

När alla tre bolag gemensamt satsar på sommaraktiviteter innebär att vi når väldigt många barn och ungdomar i staden. Tillsammans förvaltar vi cirka 72 000 lägenheter.

I utbudet för sommaren 2020 finns det en massa kul att välja mellan, allt från fotboll, simning och basket till konst- och teaterkollon. En del är gratis, en del har ett rabatterat pris och aktiviteterna passar barn och ungdomar mellan 4 och 18 år. 

Med anledning av Coronaviruset

Vi följer myndigheternas rekommendationer och gör vad vi kan för att inte bidra till smittspridning. På grund av Coronaviruset och den rådande osäkra situationen i samhället kan ändringar komma att ske inför årets sommaraktiviteter.