Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Nästa hyresavi skickas via Kivra

Familjebostäder vill minska klimatpåverkan och samtidigt erbjuda våra hyresgäster möjligheten att ta emot och hantera posten från oss digitalt. Därför har vi anslutit oss till Kivra. I slutet av den här veckan får du som hyresgäst en bilaga med information om detta tillsammans med din pappersavi.

Nästa hyresavi skickas via Kivra

Kivra är en tjänst där man kan ta emot post och fakturor digitalt istället för att få brev och pappersfakturor hemskickade med post. Det finns också möjlighet att betala fakturororna med deras betaltjänst.

Nästa hyresavi, som skickas ut i oktober och avser november, kommer automatiskt att skickas via Kivra istället för med post till dig som använder Kivra. Du får information om detta tillsammans med avin för oktober som skickas ut under veckan. Där finns också instruktioner för hur du kan skaffa Kivra om du inte redan har det.

Om du inte har Kivra och inte vill skaffa det behöver inte göra något alls, du kommer då även fortsättningsvis att få dina hyresavier med post. Du som har e-faktura berörs inte heller.

Du kan också se dina avier på Mina sidor, som vanligt.