Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Sommar i Stockholm

I Stockholm finns aktiviteter för semesterfirare och sommarlovslediga. Aktiviteterna är anpassade efter myndigheternas riktlinjer.

Sommar i Stockholm

Stockholms stad har i år samlat sommarlovsaktiviteter på webbplatsen sommar2020.stockholm. Här hittar du alla möjliga tips på sådant som finns att göra i din stadsdel och i andra delar av staden. Till exempel kulturarrangemang och idrottsaktiviteter, men också guider till stadens, badplatser, parker och naturreservat. Här hittar du också de sommaraktiviteter som Familjebostäder, Stockholmshem, Svenska Bostäder och Stadsholmen har speciella avtal med för att du som hyresgäst ska få gå gratis eller till rabatterade priser, men enklast hittar du dessa på sommaraktiviteter.se.

Ta hand om varandra!

Coronapandemin gör att inget kommer vara sig likt sommaren 2020 och vi måste fortsätta minska smittspridningen. Vi ska inte vara fler än 50 personer vid allmänna sammankomster, uteserveringar och restauranger måste hålla glest mellan borden, vi ska hålla 2 meter mellan varandra där det är möjligt, och undvika att åka med kollektivtrafiken. Vi behöver också vara flexibla och beredda på att göra något annat, om det till exempel visar sig vara fullt vid badplatsen eller på kaféet.