Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Tack alla sommarjobbare!

Ett stort tack till årets härliga sommarjobbare som har gjort ett viktigt och uppskattat jobb runt om i våra bostadsområden.

Tack alla sommarjobbare!

Totalt 100 ungdomar i åldern 16-19 år har bland annat hjälp till med enklare målnings- och reparationsarbeten samt att hålla ordning på gårdar, i trapphus och källare. Ungdomarna har även delat ut startkit för matavfallsinsamling, rensat i cykelförråd samt genomfört en enkätundersökning i utvalda områden – för att nämna några saker.

”De ungdomar jag mötte i tvättstugan förra veckan imponerade mycket. Sällan har det varit så rent där!”, meddelar hyresgästen Eva.  

Tack alla sommarjobbare för ert viktiga jobb!

Om feriejobben

Stockholms stad erbjuder dig som är ungdom och folkbokförd i Stockholms stad jobb på flera av skolloven. Detta kallas feriejobb. Familjebostäder tar emot cirka 100 ungdomar varje sommar. Ansökan till sommarjobb 2021 inom Stockholms stad öppnar i mitten av februari.