Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Tyck till i maj - vi behöver din hjälp

Snart är det dags för årets hyresgästenkät, där du som bor hos Familjebostäder kan tycka till om hur det är att bo hos oss. I år går vi inte ut i våra områden och delar ut enkäten personligen, men det är lika viktigt för oss att få veta vad du tycker. 

Tyck till i maj - vi behöver din hjälp

Dina synpunkter är viktiga. Svaren använder vi för att kunna fortsätta utveckla vår service och vår förvaltning av huset du bor i. Enkäten skickas ut till ungefär hälften av våra hyresgäster i maj.

Här är några exempel på vad våra förvaltningsteam har arbetat med sedan förra enkäten:

• Vi har börjat med extra noggranna kontroller av städning och städmaterial i tvättstugorna, och har tätare möten med våra städentreprenörer för att följa upp deras arbete.

• I några tvättstugor har vi bytt ut tvättmaskiner och målat om. Vi håller också på att ta fram tavlor för städmaterial som ska monteras upp i alla Familjebostäders tvättstugor, för att vår personal snabbt ska kunna se om det saknas städutrustning och komplettera vid behov.

• Vi har fokuserat på ökad trygghet i flera av våra områden. Våra ronderingar av källargångar, allmänna utrymmen och tvättstugor har utökats. Vi har också beskurit träd och buskar, och bytt ut och kompletterat med belysning på platser som upplevts som otrygga, i och utanför våra fastigheter.

• För att se till att hålla grovsoprum och andra sophämtställen rena och fräscha har vi börjat med tätare kontroller.

• Vi har sett över hur vi kan göra utemiljön trevligare, och har byggt om några av våra gårdar och uteplatser. Under våren kommer vi att se över var vi kan ha fler bänkar och bord.

Håll utkik efter enkäten i brevlådan i maj!