Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Välkommen att stadsodla!

Familjebostäder har sedan tidigare aktiva stadsodlingar i Fagersjö, Larsboda, Farsta strand, Tallkrogen, Rinkeby och Tensta. I år öppnar vi upp tre nya odlingar i Västertorp och Tallkrogen. Välkommen med din intresseanmälan!

Välkommen att stadsodla!

Nu erbjuder vi dig som bor i Kv. Giggen 25 och Kaggen 1 i Tallkrogen, och i Kv. Ytterskär i Västertorp, möjlighet att stadsodla på gården där vi kommer att ställa ut odlingslådor. Vi har också några lediga platser i våra befintliga odlingar i Fagersjö och Larsboda. Anmäl ditt intresse via länkarna nedan, senast 30 april!

Det kommer att finnas plats för totalt 8 odlare i respektive område. Vi står för odlingslådorna och ekologisk jord. Du står för all skötsel av odlingen och får skörda det du själv planterat.

Odlingen ska vara ekologisk – det vill säga utan kemiska bekämpningsmedel, och om du vill gödsla ska det vara med ekologisk gödsel. Alla odlare kommer att få skriva på ett odlaravtal för sin låda eller sin del av en låda.

Vi hoppas att odlingen ska bli till glädje både för er som vill odla och för alla som får njuta av den grönska som ni skapar tillsammans.