Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Vi ses på Mina sidor

Boka tvättstuga, kolla hyresavier och gör felanmälan när du vill. På Mina sidor har du tillgång till praktiska e-tjänster dygnet runt. Och passa gärna på att kolla att vi har rätt kontaktuppgifter till dig!

Vi ses på Mina sidor

Enkel inloggning och praktiska tjänster

Du loggar in med ditt personnummer och bank-id eller lösenord. Om du inte kommer ihåg ditt lösenord men har registrerat din e-postadress hos oss, kan du klicka på Glömt lösenord och skapa ett nytt lösenord.

Läs mer om inloggning

Boka tvättstuga

I de flesta områden finns det elektroniskt låssystem till tvättstugan. Då kan du också välja att boka direkt på Mina sidor. 

Gör felamälan

När du upptäcker ett fel anmäler du det enkelt till oss på Mina sidor. Ärendet registreras och våra husvärdar och reparatörer bokar en tid med dig för att åtgärda felet. Du kan följa ditt ärende genom att klicka på det i listan över anmälda fel.

Du ser även eventuella fel som andra hyresgäster har anmält i era gemensamma utrymmen.

Administrera portbrickor och porttelefonummer

Under "Din fastighet" kan du spärra din portbricka om du tappat bort den. Du kan också byta telefonnummer till porttelefonen.   

Se dina hyresavier och fakturor

Du kan se alla dina hyresavider och fakturor från augusti 2019. 

Se ditt lägenhetsunderhåll

Du kan alltid se status för ditt lägenhetsunderhåll - när du har rätt att få underhåll genomfört, vad det skulle kosta att tidigarelägga och vilken rabatt du får om du väljer att inte genomföra underhållet i år. Under januari varje år, när du får erbjudande om att beställa underhåll, ser du även erbjudandebrevet på Mina sidor.

Teckna avtal för parkeringsplats digitalt

Du som bor hos oss har förtur till platser i ditt område. Alla platser annonseras internt i åtta dagar. När du loggar in på Mina sidor kan du se alla platser – även de som annonseras internt i ditt område. Till dessa platser kan du lämna en intresseanmälan.

Om du letar efter en parkeringsplats i ett visst område, kan du skapa en egen bevakning (prenumeration) och då får du ett mejl när nya platser lagts ut i det område.

När du tecknar avtalet gör du det smidigt med digital signering - du behöver inte komma till våra områdeskontor.

Läs mer om Lediga parkeringsplatser

Mina sidor i mobilen

De flesta av våra hyresgäster använder Mina sidor på sin mobil. Så här skapar du en genväg på mobilen:

1. Gå till www.familjebostader.com
2. Har du Iphone klickar du på dela-ikonen och ”Lägg till bokmärke” eller "Lägg till som favorit". På Android hittar du funktionen ”Lägg till på startskärmen” i Menyn.

Vill du veta mer?

Om du har frågor om t ex inloggning eller våra e-tjänster, kontakta kundservice på tel 0770-814 814 eller kontakt@familjebostader.com