Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Dags att renovera?

Börjar det bli dags att måla om eller byta vitvaror? Håll utkik efter årets underhållserbjudande!

en kort stegpall med krukväxter ovanpå och läderväskor bredvid framför en lindblomsgrön tapet med små vita blommor på.

Foto: Flügger

Under sista halvan av januari landar årets underhållserbjudande i din brevlåda. Där kan du se vilket år underhållet ingår i hyran, och vad det skulle kosta om du vill tidigarelägga till exempel tapetsering, ommålning eller byte av vitvaror. Du kan också se erbjudandet när du loggar in på Mina Sidor. Välkommen med din beställning senast den 12 februari

Tillval

Om du vill passa på att göra ett tillval, som att beställa en säkerhetsdörr eller ett nytt golv går det också bra. Du kan se alla våra tillval via länken. Kontakta kundservice för beställningsblankett.

OM DITT HUS SKA RENOVERAS eller kanske ombildas

Du som bor i ett hus som ska renoveras eller som lämnat intresseanmälan för ombildning får inte något erbjudandebrev. Istället betalas rabatt ut för de åtgärder som du har rätt till under perioden. Blir det ingen ombildning till bostadsrätt betalas rabatt ut även till dig som bor i en fastighet med intresseanmälan.