Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Jobba hos oss

Våra drygt 300 medarbetare är vår främsta styrka. Vi på Familjebostäder har jobbat för allas rätt till ett tryggt och stabilt hem i 80 år. Hos oss får du göra ett viktigt jobb på ett företag som hela tiden utvecklas.

Jobba hos oss

Som en del av Stockholms stad är vi med och bygger och förvaltar hus, och utvecklar levande stadsdelar. De kommande åren bygger vi flera tusen nya bostäder. Det är så vi skapar värde och bidrar till Stockholms utveckling. Idag har 42 000 stockholmare sitt hem hos oss och med engagemang, kundfokus, affärsnytta och nytänkande i fokus jobbar vi för dagens och morgondagens kunder.

Besök gärna vår karriärsida på LinkedIn

Lediga jobb

Att bygga och förvalta fastigheter är en spännande process som förutsätter ett samarbete mellan en rad olika yrkeskompetenser. Vi erbjuder meningsfulla jobb på ett bolag i ständig utveckling.

Möt våra medarbetare

Vi på Familjebostäder jobbar med samhällsnytta och stadsutveckling på ett företag som hela tiden utvecklas. Eftersom vi ingår i koncernen Stockholms stad har våra medarbetarna stora möjligheter att göra karriär och utforska olika delar av staden.

Vi erbjuder

Det ska vara förmånligt att arbeta hos oss. Vi tycker det är viktigt med balans mellan arbete och fritid och erbjuder många förmåner för dig som anställd.

Du som studerar

Vi värdesätter att möta och lyssna på framtida medarbetare redan under studietiden och du som studerar kan få en inblick i vår verksamhet på flera olika sätt.