Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Du som studerar

Vi värdesätter att möta och lyssna på framtida medarbetare redan under studietiden och du som studerar kan få en inblick i vår verksamhet på flera olika sätt.

Du som studerar

Hos oss får du som student möjlighet att lära känna ett av Stockholm stads äldsta bostadsbolag samtidigt som vi får en möjlighet att lära känna dig.

Gör ditt ex-jobb hos oss

Som växande bostadsbolag har vi många områden där du som student kan bidra med nya kunskaper och insikter. Vi är ständigt intresserade av ämnesförslag som studenter vill undersöka och skriva om. Hör av dig till oss med CV, personligt brev, betygsunderlag på hittills avklarade studier, förslag på frågeställning och önskan om tidsperiod. Skicka din intresseanmälan till kontakt@familjebostader.com, märkt med ”Ex-jobb”. 

Är du vår nästa trainee?

Familjebostäder erbjuder platser i Stockholms stads traineeprogram som vänder sig till dig som är nyutexaminerad akademiker. Som trainee hos oss får du en tillsvidareanställning från dag ett. Programmet ger dig en överblick av Stockholms stads verksamheter och en chans att utvecklas både personligt och professionellt. Läs mer via länken nedan.

Sommarjobb och praktik

Att ta emot praktikanter och sommarjobbare är naturligt för oss. Varje sommar erbjuder vi till exempel ett hundratal ungdomar feriejobb under en treveckorsperiod, via Stockholms stad. Läs mer via länken nedan.

Är du intresserad av att göra din praktik via din utbildning hos oss? Skicka din intresseanmälan till kontakt@familjebostader.com