Hoppa direkt till innehåll

För att kunna ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats har vi placerat kakor (cookies) i din webbläsare. Om du vill veta mer kan du läsa mer om vad våra kakor används till.

Lediga jobb

Att bygga och förvalta fastigheter är en spännande process som förutsätter ett samarbete mellan en rad olika yrkeskompetenser. Vi erbjuder meningsfulla jobb på ett bolag i ständig utveckling.

Lediga jobb

Om rekryteringsprocessen

På Familjebostäder letar vi efter rätt kompetens och rätt potential för de tjänster vi söker. För att både vi och du ska känna att Familjebostäder är rätt arbetsplats för dig går du igenom en rekryteringsprocess i flera steg. Så fort vi kan ge dig information i processen hör vi av oss till dig. Om du har frågor under processen kontaktar du den som ansvarar för rekryteringen, information om vem det är finns i annonsen. Om du vill veta mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i rekryteringsprocessen, kan du läsa mer via länken nedan.

Kika gärna på våra lediga jobb. Finns det ingen tjänst just nu som matchar din profil är du välkommen med en spontanansökan.