• Kymmendö 3, Farsta Strand

  Kymmendö 3, Farsta Strand

  Kymmendö ligger på Brunskogsbacken ett par minuters promenadavstånd från pendeltågsstationen Farsta Strand. Här planerar vi för 26 nya hyresrätter.

  Om lägenheterna

  Familjebostäders nyproduktion har hög kvalitet i materialval och inredning. Väggarna är vitmålade och golven är oftast i trä i vardagsrum. Förvaringsmöjligheter varierar med lägenhetsstorlek. Större lägenheter har ofta klädkammare och alla lägenheter har garderober. Det finns även oftast förvaringsutrymme i förrådslösningar på annan plats i fastigheten. Alla lägenheter har säkerhetsdörr. Alla lägenheter och hus uppfyller självklart bygg- och planlagens krav på tillgänglighet för människor med funktionsnedsättning.

  Köken har vit skåpinredning och är utrustade med spis med glaskeramikhäll och fläkt med brandsläckare. Kyl och frys finns i alla lägenheter men varierar i storlek beroende på kökets yta. Köket är också förberett för installation av diskmaskin.

  Dusch finns i alla lägenheter, de större är utrustade med badkar. Tvättstuga finns i fastigheten och alla badrum är förberedda för installation av tvättmaskin.

  All vår nyproduktion har fastighetsnära källsortering för förpackningar och tidningar. Här kan du också lämna grov- och elavfall. De allra flesta nyproduktioner har även matavfallsutsortering.

  Om området

  Stadsdelen Farsta Strand är uppförd på 60-talet. Här finns närhet till butiker och service, kollektivtrafik och grönområden. På marken som planeras för de nya hyresrätterna finns idag en mindre, äldre centrumfastighet. Kymmendö planeras också för att rymma en förskola med fyra avdelningar. 

  Från Brunskogsbacken är det ett par minuters promenadavstånd till pendeltågsstation, tunnelbana, butiker och service. Även bussar trafikerar området. Cykelavstånd till T-Centralen är cirka 55 minuter. I närheten ligger Farsta Centrum med ett av södra Stockholms största utbud av handel och service.

  Uthyrning

  All förmedling sker via Bostadsförmedlingen. För att kunna anmäla intresse för att en lägenhet måste du vara anmäld till bostadskön hos Bostadsförmedlingen. Lägenheterna hyrs ut etappvis.

  I nuläget finns ingen uppgift om när uthyrningen kan starta.

  • Kontakt
  • Har du frågor?
   Mejla mig
   Thomas Bergström
   Marknadskommunikatör

  • Fakta
   • Antal lägenheter: 26
   • Balkong/uteplats: Ja, de flesta har det
   • Hiss: Ja
   • Adress: Brunskogsbacken
   • Planerad inflyttning: 2020